KONUM PORTAL


Join the forum, it's quick and easy

KONUM PORTAL
KONUM PORTAL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KONUM PORTAL

PROGRAM,ANİMASYON,MÜZİK,HACK,SİTE TASARIM,ŞİİR,DİN,TARİH,VİDEO,OYUN İNDİRME,OYUN HİLELERİ,JOOMLA,PHP FUSION,MKPORTAL,PHP NUKE,KOMİK GİFLER,AŞK GİFLERİ,BAYRAK GİFLERİ,AYIRAÇ GİFLERİ,YAZARLAR,ROMAN ÖZETLERİ,DAMAR,RAP,ARABESK,ŞARKILAR,İLAHİLER

Similar topics

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

EN İYİ VİRÜS PROGRAMI

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1EN İYİ VİRÜS PROGRAMI Empty EN İYİ VİRÜS PROGRAMI Perş. Haz. 17, 2010 6:33 am

turan585

turan585

Özel inceleme: En iyi virüs tarayıcılar
2 Haziran 2008
En hızlı virüs engelleyiciler
İlker Düzgören
Yeni nesil virüsler ve zararlı yazılımlarla en iyi şekilde savaşan koruma yazılımlarını inceledik.
En hızlı virüs engelleyiciler
Klasik virüs tarayıcıları, yeni virüsleri temizlemede oldukça yavaş kalıyorlar.

DEV KAMPANYA,
HERKES KAZANACAK
Katılmak için giriş yapın veya kayıt olun
ÖDÜLLER HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ
Bu konuda okuyacaklarınız:

* 1En hızlı virüs engelleyiciler
* 2Virüs avcılarının yeni silahı: Davranış analizi
* 3Yanlış alarmlar sisteme zarar verebilir
* 4Kullanım kolaylığı: Uyarı mesajlarını anlamak zor
* 5Bir bakışta test katılımcıları
* 6Test şampiyonu & Uygun fiyat: Norton AntiBot
* 7CHIP Online testi
* 8Sonuç: Net bir galibiyet

Şimdiye kadarki virüs tarayıcıları, yeni virüslere karşı korumayı, ancak veritabanları güncellendikten sonra sağlayabiliyordu. Bazen saatler , bazen günler alan yeni güncellemeler yüzünden hızlı koruma sağlamak pek mümkün olmuyordu. Virüslere karşı geliştirilen yeni bir silah, bu durumu kökünden değiştirecek: Davranışa dayalı analiz yapabilen virüs tarayıcıları. CHIP Online, yeni nesil virüs tarayıcılarını sizin için inceledi .

Zararsız e-postaların içine gizlenirler, zararlı web siteleri veya dosyalarla bilgisayarınızı ele geçirirler: Virüsler, trojanlar ve diğer tüm malware'lerin davranışı budur. AV-Test'in raporuna göre geçtiğimiz yıl ortaya çıkan zararlı dosyaların sayısı 5.5 milyonu buldu. Bu sayı, 2006'nın iki katına, ay bazında ise 2005'te tüm yıl boyunca ortaya çıkan zararlı dosyalara eşit! Gittikçe büyüyen bu dalgaya antivirüs yazılımı üreticileri yeni bir silahla karşı koyma yolunda: Davranışa dayalı analiz. Yeni araçlar ile, bir dosyanın zararlı olup olmadığı, imzası, dosya ismi veya belirli bir çalışma yöntemine sahip olmasının yanında, davranışı ile de ortaya çıkabilecek.


Antivirüs uzmanlarının bu yeni stratejiyi kullanmalarındaki sebep, virüsleri hazırlayanların, sürekli değişen dosya sürümleri ve isimleri ile, antivirüs yazılımlarını yanıltması. Bir firma koruma dosyasını hazırlayana kadar, virüs tamamen yeni bir şekle girmiş olabiliyor.

CHIP Online, bu yeni silahın gerçekten işe yarayıp yaramadığını test etti. Bir insanın kolayca fark edebileceği bir durumu, bilgisayarın fark edebilmesi, ancak bu durumu öğrenmesi ile mümkün oluyor. Örneğin bir yazılım, Windows'un güvenlik ayarlarını kendiliğinden değiştirirse, bu yazılımın büyük ihtimalle zararlı olduğu söylenebilir. Ancak program, kullanıcının onayı ile bu ayarları değiştiriyorsa, virüs yerine bir ince-ayar (tuning) yazılımından da söz etmek mümkündür. Analiz araçlarının, bu ikisi arasındaki farkı görmeleri gerekiyor.

http://www.kounm.benimforum.org

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz